A privilege (klímázható*) apartman /képei felül futnak / egy külön épület ~52nm, saját bejárattal, kertrésszel, kerti asztallal és székekkel.

2020 nyarán még szabad helyek ebben az apartmanban (ezekre az időszakokra kérhet mégajánlatot):

 08.22.-31.-el (min.3-4éj)  

 - Az apartmanban van egy amerikai konyhás nappali -háló-étkezővel nagy franciaággyal szekrénysorral, a 4-5 fős konyha-étkezőrésszel, mely teljesen felszerelt (mosogató, hűtőszekrény, gáztűzhely, mikró, kávéfőző, edényzet,stb).

-Az apartman *klímázásához a klíma beltéri ebben a helyiségben elhelyezett. Kedvezményes klíma igénybevételi lehetőség (1000Ft/éj) plusz szállásdíj az apartmanra (min. 5 éj foglalás esetén érvényes). Az álló és asztali oszcilláló ventillátorokat tobábbra is ingyen biztosítjuk az apartmanban.

- Az amerikai konyhás nappali -háló-étkező helyiségben van egy 40"-os lcd Tv T-home (~30) TV programmal.
Ettől egy közlekedő (benne szekrénnyel) választja el a külön hálót és a fürdő WC-t.

- A külön hálóban 2 szólóágy van, melyek franciaágyként is egymás mellé tehetőek. Ebben a szobában van egy 32"-os LCD TV  melyen ~ 30db tv program fogható, továbbá itt van elhelyezve egy asztali számítógép is, állandó, nagysebességű vezetékes internet kapcsolattal 19"-os LCD minitorral.

- A fürdő-WC zuhanyozós, tágas helyiség.

-Az apartmanban a fűtés átmeneti időszakokban a szobában légfűtéssel, nagyobb hidegben saját gáz központi fűtéssel bíztosított.

- Az apartman melegvíz ellátását folyamatos üzemű villanybojler biztosítja a kényelemért.

-A teljes apartmanhoz külön WiFi sugárzó tartozik védett kapcsolattal, hozott laptop, táblagép, okostelefonok, stb. kiszolgálásához.

- A zárt udvarban egy személyautó részére biztosítunk beállást, kamerás megfigyeléssel.

 (Nyaranta az ebben az apartmanban elhelyezett vendégeknek használati lehetősége van, egy szezonálisan felállított vízforgatós 2-3 m-es medence használatára is.)

  kattintson rá az eléréshez -->> Ajánlatkérés saját ürlappunkkal << -- kattintson rá az ekéréshez

 Telefonos elérhetőségünk: 06-26-397118