A studio (klímázható*) apartman /képei felül futnak /egy külön bejáratú épületrész összesen ~53nm, saját bejárattal, kertrésszel, kerti asztallal és székekkel.

Tel.: 06-26-397118 2019 Nyár - 2019 Nyár  - 2019 Nyár Tel.: 06-26-397118

2019. nyarán jelenleg a következő időszakokban vannak még szabad lehetőségek ebben az apartmanban (2-es studio 4+1fős)

08.23-+24.+25. (3éj) 08.30.+31. (2éj)  

- Az apartmanban az emeleti közlekedőből nyilik egy nagyobb szoba nagy franciaággyal, éjjeliszekrényekkel, szekrénysorral, 2 fotellal asztallal, továbbá itt van elhelyezve egy asztali számítógép is 19"-os LCD monitorral, állandó, nagysebességű vezetékes internet kapcsolattal. Ebben a szobában 40"-os laposTv van (~30) TV programmal. Ebből a szobából nyilik egy kis terasz is, két székkel és asztalkával. 

Az apartman klímázásához* a klíma beltéri ebben a helyiségben elhelyezett. Kedvezményes klíma igénybevételi lehetőség (1000Ft/éj) plusz szállásdíj az apartmanra (min. 5 éj foglalás esetén érvényes). Az álló és asztali oszcilláló ventillátorokat tobábbra is ingyen biztosítjuk az apartmanban.

- Az emeleti közlekedőből nyilik a kisebb szoba is, melynek berendezése franciaágy, éjjeliszekrények, komód, 2 fotel aztallal és egy 32"-os lapos Tv programokkal.

- Szintén az emeleti közlekedőből nyilik a kádas fürdő-WC, mely tágas világos helyiség.

- A konyha-étkező 4-5 fős teljesen felszerelt (mosogató, gáztűzhely, hűtőszekrény, mikró, kávéföző, és edényzet áll benne rendelkezésre).

- A földszinti konyha étkezőt egy belső lépcső köti az emeleti közlekedőből myíló szobákkal és fürdővel.

- Az apartmanban a fűtése központi fűtéssel, melegvízellátása pedig bojlerrel biztosított.

- A teljes apartmanhoz külön WiFi sugárzó tartozik védett kapcsolattal, hozott laptop, táblagép, okostelefonok, stb. kiszolgálásához.

- Nyáron az ebben az apartmanban elhelyezett vendégeknek használati lehetősége van, egy szezonálisan felállított vízforgatós 2-3 m-es medence használatára is.

- A zárt udvarban egy személyautó részére biztosítunk beállást, kamerás megfigyeléssel.

Új: Nálunk foglaló vendégeinknek 50 kedvezményt tartalmazó "Visegrád 50 extra" elnevezésü kupon füzetet adunk ajándékba érkezésükkor, mely az éttermektől, a sétahajózáson át a kézműves termékek vásárlásig ad exta kedvezményeket!

Ajánlatkérés ürlappal 

 Telefonos elérhetőségünk: 06-26-397118