TDM ninosites

Köszöntjük a 

Visegrád Vendégház-Apartman 

 weboldalán! 

(a szálláshely külső képei felül futnak)

Visegrádon a Fő utcában a központhoz közel, az egymástól 50m-re lévő Fő utca 100. és 141. alatti cimeken , nyugalmas helyekenen várja a

Visegrád Vendégház-Apartman 

   kedves vendégeit, EGY-szobás  2-3-4 fős vagy KÉT-szobás 4-5-6 férőhelyes fürdőszobás + konyha-étkezős apartmanjaiba, melyekben:

- MINDEN APARTMANHOZ saját KONYHA-ÉTKEZŐ tartozik, amelyekben külön hűtő, gáztűzhely, mosogató, mikró, kávéfőző, edényzet stb. alaptartozék.

- MINDEN APARTMANHOZ saját FÜRDŐ-WC tartozik.

- MINDEN APARTMAN MELLETT KÜLÖN-KÜLÖN NAPERNYŐS, KIÜLÉSRE ALKALMAS KERTI ASZTALOK ÉS SZÉKEK VANNAK tavasztől ószig.

Ha közvetlenül nálunk foglalja (T.: 06-26-397118) szállásunkat, akkor a Visegrád Vendégház-Apartman  ÁRAIBAN BENNE VANNAK, vagy kedvezményesen igényelhetők:

 

  • A klímával szerelt apartmanok (1-es privilege 4+1fős , 2-es studio 4+1fős , 3-as superior 2-4fős, 4-es classic 6fős) klíma használati lehetősége nálunk foglalva kedvezményesen csak 1000Ft/1éj/1szoba  plusz klímahasználati díj min. 5éj igénybevétele esetén. A klímahasználati igényt elég érkezéskor eldönteni, tehát azt, hogy igényli-e vagy sem, illetve, hogy az apartman egyik, vagy (ha kétszobás az apartman) akkor mindkét szobájára akarja-e az igénybevételi lehetőséget.
  • Az álló és asztali oszcilláló ventillátorokat továbbra is ingyen biztosítjuk az 1-es Privilege, 2-es Studio és 3-as Superior apartmanokban. A 4-es classic apartmanban pedig -érkezéskori külön igényre- a mennyezeti ventillátorok használati lehetőségét lehet kérni.
  • A védett és minőségi WIFIhálózatra való csatlakozás lehetősége ingyenesen biztosított,
  • Parkolás személyautóval a 2-es studio 4+1fős és  4-es classic 6fős apartmanokban zárt udvarban kamerázott területen az 1-es privilege 4+1fős és a 3-as superior 2-4fős az apartmanok esetében pedig a ház elött az utcában, kamerával lefedett területen lehetséges.
  • A foglalt apartmanhoz tartozó KERTI BÚTOROK használata ingyenesen biztosított.

 

Gyerekkedvezmény: Apartmanonként egy fő 0-1 éves kisgyermekre -aki a szülőkkel együtt, vagy hozott kiságyban alszik- 100%-os kedvezményt adunk.

Széchényi Pihenőkártyát (bármelyiket) is elfogadunk, sőt a szállásfoglalót is a SZÉP kártyával otthonról rendezheti.