-A Classic mennyezeti ventillátoros és klímázható* apartmanunk /képei  felül / egy külön bejáratú épületrész ~55nm, saját bejárattal, kertrésszel, kerti asztallal és székekkel.

2020 Nyarán ez az apartman még szabad (ezekre az időszakokra kérhet ajánlatot):

- 08.30.+31. és utána (min. 2éj)  

- Az apartmanban van egy nagyobb szoba benne nagy franciaággyal és 2 szólóággyal szekrénysorral és egy kisebb szoba benne franciaágy, komód 2 fotel, asztalka. Az apartmanban van továbbá egy 6 fős konyha-étkező -a közlekedővel egybenyitva-, mely teljesen felszerelt (mosogató, hűtőszekrény, gáztűzhely, mikró, kávéfőző, edényzet,stb). Az apartmanhoz zuhanyozós fürdő tartozik.

-Az apartman *klímázásához mindkét szoba külön-külön klímával ellátott. A kedvezményes (csak a közvetlenül nálunk foglalókra vonatkozó érvényes) klíma igénybevételi lehetőség -melynek igénylését elegendő érkezéskor eldönteni -  (1500Ft/1éj/2szoba klímázása igénye esetéb és 1000Ft/1éj/csak az egyik szoba klímázási igénye esetén) plusz szállásdíj az apartmanra (min. 5 éj foglalás esetén érvényes), vagy 

- az apartman mennyezeti ventillátorokkal is felszerelt, melyek mind a két szobában és a konyha étkezőben külön-külön elhelyezettek. A mennyezeti ventillátorok igénybevételi lehetőségét nyáron -érkezéskori kérésre  (500Ft/1éj/mindkét szobára+konyha-étkezőre) biztosítjuk az  apartmanban, de

az álló és asztali oszcilláló ventillátorokat tobábbra is ingyen biztosítjuk az apartmanban (ezek igényét legkésöbb érkezés elött kérjük jelezni, hogy bekészíthessük).

- A nagyobbik szobában van egy 32"-os lcd Tv, magyar TV programokkal. 

- A kisebbik szobában is van egy 40"-os LCD TV  magyar programokkal.

- Az apartman lapradiátoros  központi fűtéses.

-A teljes apartmanhoz külön WiFi sugárzó tartozik védett kapcsolattal, hozott laptop, táblagép, okostelefonok, stb. kiszolgálásához.

- A zárt udvarban ehhez az apartmanhoz két személyautó részére biztosítunk beállást, kamerás megfigyeléssel.

 

 (Nyáron az ebben az apartmanban elhelyezett vendégeknek használati lehetősége van, egy szezonálisan felállított 2m*3m*0,6m-es medence használatára is.)

kattintson rá az eléréshez -- >> Ajánlatkérés ürlappal <<-- kattintson rá az eléréshez

 Telefonos elérhetőségünk: 06-26-397118