-A classic (mennyezeti ventillátoros*) apartmanunk /képei  felül / egy külön bejáratú épületrész ~55nm, saját bejárattal, kertrésszel, kerti asztallal és székekkel.

Tel.: 06-26-397118 2019 Nyár  - 2019 Nyár - 2019 Nyár Tel.: 06-26-397118

2019. nyarán jelenleg a következő időszakokban vannak még szabad lehetőségek ebben az apartmanban (4-es classic 6 fős)

- 08.27.-31. között (min.3éj) 

- Az apartmanban van egy nagyobb szoba benne nagy franciaággyal és 2 szólóággyal szekrénysorral és egy kisebb szoba benne franciaágy, komód 2 fotel, asztalka. Az apartmanban van továbbá egy 6 fős konyha-étkező -a közlekedővel egybenyitva-, mely teljesen felszerelt (mosogató, hűtőszekrény, gáztűzhely, mikró, kávéfőző, edényzet,stb). Az apartmanhoz zuhanyozós fürdő tartozik.

- Az apartmanban a mennyezeti ventillátor mind a két szobában és a konyha étkezőben külön-külön elhelyezett. A mennyezeti ventillátorok kedvezményes igénybevételi lehetősége (500Ft/éj) plusz szállásdíj az egész apartmanra (min. 5 éj foglalás esetén érvényes).  Az álló és asztali oszcilláló ventillátorokat tobábbra is ingyen biztosítjuk az apartmanban.

- A nagyobbik szobában van egy 32"-os lcd Tv, T-home (~30) TV programmal. Itt van elhelyezve egy asztali PC is, állandó, nagysebességű vezetékes internet kapcsolattal 19"-os LCD monitorral.

- A kisebbik szobában is van egy 32"-os LCD TV  melyen ~ 30db T-home kábeltv program fogható.

- Az apartman nagyobb szobája (nem kiemelt időszakokban) 2 fő részére igényelhető változtatható szinű hangulatfénnyel és bluetooth zenei kihangosítással is.

- Az apartman lapradiátoros gáz központi fűtéses.

-A teljes apartmanhoz külön WiFi sugárzó tartozik védett kapcsolattal, hozott laptop, táblagép, okostelefonok, stb. kiszolgálásához.

- Nyáron az ebben az apartmanban elhelyezett vendégeknek használati lehetősége van, egy szezonálisan felállított vízforgatós 3 m-es medence használatára is.

- A zárt udvarban ehhez az apartmanhoz két személyautó részére biztosítunk beállást, kamerás megfigyeléssel.

Új: Nálunk foglaló vendégeinknek 50 kedvezményt tartalmazó "Visegrád 50 extra" elnevezésü kupon füzetet adunk ajándékba érkezésükkor, mely az éttermektől, a sétahajózáson át a kézműves termékek vásárlásig ad exta kedvezményeket!

Ajánlatkérés ürlappal

 Telefonos elérhetőségünk: 06-26-397118