superior (klímázható*) apartman /képei felül futnak/ egy külön bejáratú épületrész összesen ~51nm, saját bejárattal, kertrésszel, kerti asztallal és székekkel. 

 

- Az apartman nappali-háló része 2 részre van osztva, melyet egy boltív köt össze, de amely sötétítő függönnyel igény esetén teljesen elhatárolható.

  - A nagyobbik nappali-háló részben van egy nagy (1,80m széles) franciaágy, továbbá szekrénysor és két személyes ülőbútor. Ebben a szobában van egy 32"-os  LCD TV T-home (~30) kábel TV programmal. Az apartman klímázásához a klíma beltéri ebben a részben elhelyezett.

- A kedvezményes klíma* igénybevételi lehetőség (1000Ft/éj) plusz szállásdíj az apartmanra (min. 5 éj foglalás esetén érvényes). Az álló és asztali oszcilláló ventillátorokat tobábbra is ingyen biztosítjuk az apartmanban.

- A kisebbik nappali háló részben van egy 3 személyes ülő kanapé, mely a 3.személy részére szólóágyként használható, 4 fős igénybevétel esetén pedig a 3.-ik és 4.-ik személyek részére 1,60 széles franciaággyá nyitható ki. Ebben a részben van továbbá komód, szekrény, egyszemélyes olvasó fotel, valamint nagy íróasztal és azon elhelyezve egy asztali számítógép is 19"-os monitorral, állandó, nagysebességű vezetékes internet kapcsolattal. 

-A közlekedőből megközelíthető a kádas fürdőszoba, melyben bidet is van. Szintén a közlekedőből nyilik egy külön WC is.

- A konyha-étkező 4 fős teljesen felszerelt (mosogató, gáztűzhely, hűtőszekrény, mikró, kávéföző, és edényzet áll benne rendelkezésre).

- Az apartmanban a fűtés átmeneti időszakokban a szobában légfűtéssel, nagyobb hidegben saját gáz központi fűtéssel bíztosított.

- Melegvízellátását külön független rendszer bíztosítja.

- A teljes apartmanhoz külön WiFi sugárzó tartozik védett kapcsolattal, hozott laptop, táblagép, okostelefonok, stb. kiszolgálásához.

- Nyáron az ebben az apartmanban elhelyezett vendégeknek használati lehetősége van, egy szezonálisan felállított vízforgatós 2-3 m-es medence használatára is.
- A zárt udvarban egy személyautó. részére biztosítunk beállást, kamerás megfigyeléssel.

Új: Nálunk foglaló vendégeinknek 50 kedvezményt tartalmazó "Visegrád 50 extra" elnevezésü kupon füzetet adunk ajándékba érkezésükkor, mely az éttermektől, a sétahajózáson át a kézműves termékek vásárlásig ad exta kedvezményeket!

Ajánlatkérés ürlappal

 Telefonos elérhetőségünk: 06-26-397118