A studio (klímázható*) apartman /képei felül futnak /egy külön bejáratú épületrész összesen ~53nm, saját bejárattal, kertrésszel, kerti asztallal és székekkel.

- Az apartmanban az emeleti közlekedőből nyilik egy nagyobb szoba nagy franciaággyal, éjjeliszekrényekkel, szekrénysorral, 2 fotellal asztallal. Ebben a szobában 40"-os laposTv van (~30) magyar TV programmal. Ebből a szobából nyilik egy kis terasz is, két székkel és asztalkával. 

Az apartman klímázásához* a klíma beltéri ebben a helyiségben elhelyezett. Kedvezményes klíma igénybevételi lehetőség (1000Ft/éj) plusz szállásdíj az apartmanra (min. 5 éj foglalás esetén érvényes). Az álló és asztali oszcilláló ventillátorokat tobábbra is ingyen biztosítjuk az apartmanban.

- Az emeleti közlekedőből nyilik a kisebb szoba is, melynek berendezése franciaágy, éjjeliszekrények, komód, 2 fotel aztallal és egy 32"-os lapos Tv magyar programokkal.

- Szintén az emeleti közlekedőből nyilik a kádas fürdő-WC, mely tágas világos helyiség.

- A konyha-étkező 4-5 fős teljesen felszerelt (mosogató, gáztűzhely, hűtőszekrény, mikró, kávéföző, és edényzet áll benne rendelkezésre).

- A földszinti konyha étkezőt egy belső lépcső köti az emeleti közlekedőből myíló szobákkal és fürdővel.

- Az apartmanban a fűtése központi fűtéssel, melegvízellátása pedig bojlerrel biztosított.

- A teljes apartmanhoz külön WiFi sugárzó tartozik védett kapcsolattal, hozott laptop, táblagép, okostelefonok, stb. kiszolgálásához.

- Az apartmanba érkező vendégek max. 1 db személyautó részére való parkolást biztosítunk, kamerával lefedett területen.

kattintson rá az eléréshez -->> Ajánlatkérés ürlappal <<-- kattintson rá az eléréshez

 Telefonos elérhetőségünk: 06-26-397118