TDM ninosites

Köszöntjük a 

Visegrád Vendégház-Apartman 

 weboldalán! 

(a szálláshely külső képei felül futnak)

Visegrádon a Fő utcában a központhoz közel, az egymástól 50m-re lévő Fő utca 100. és 141. alatti cimeken , nyugalmas helyekenen várja a

Visegrád Vendégház-Apartman 

  kedves vendégeit, EGY-szobás  2-3-4 fős vagy KÉT-szobás 4-5-6 férőhelyes fürdőszobás + konyha-étkezős apartmanjaiba, melyekben:

- MINDEN APARTMANHOZ saját KONYHA-ÉTKEZŐ tartozik, amelyekben külön hűtő, gáztűzhely, mosogató, mikró, kávéfőző, edényzet stb. alaptartozék.

- MINDEN APARTMANHOZ saját FÜRDŐ-WC tartozik.

- MINDEN APARTMAN MELLETT KÜLÖN-KÜLÖN NAPERNYŐS, KIÜLÉSRE ALKALMAS KERTI ASZTALOK ÉS SZÉKEK VANNAK tavasztől ószig.

Ha közvetlenül nálunk foglalja (T.: 06-26-397118) szállásunkat, akkor a Visegrád Vendégház-Apartman  ÁRAIBAN BENNE VANNAK, vagy kedvezményesen igényelhetők:

  • AZ APARTMANOKBAN lévő és gyors vezetékes INTERNETTEL felszerelt asztali PC-k vagy a Smart TV adapterekkel ellátott laptévék korlátlan netes használa,
  • A klímával szerelt apartmanok (1-es privilege 4+1fős és a 3-as superior 2+2fős) klíma használati lehetősége nálunk foglava kedvezményesen csak 990Ft/éj plusz dij (min. 5éj foglalás esetén).
  • Az álló és asztali oszcilláló ventillátorokat továbbra is ingyen biztosítjuk minden apartmanban.
  • A védett és minőségi WIFI hálózatra való csatlakozás lehetősége ingyenesen biztosított,
  • A ZÁRT UDVARBAN való KAMERÁS megfigyeléssel kiegészített PARKOLÁSI lehetőség 5 főig 1 szgk.-val, 6 fő esetén max.2 szgk.-val ingyenesen biztosított.
  • NYÁRON a 2,0*3,0*0,6m-es, KERTI pancsoló/hűsölő MEDENCÉK valamelyikének igénybevételi lehetősége, valamint a foglalt apartmanhoz tartozó KERTI BÚTOROK használata ingyenesen biztosított.

Új: Nálunk foglaló vendégeinknek 50 kedvezményt tartalmazó "Visegrád 50 extra" elnevezésü kupon füzetet adunk ajándékba érkezésükkor, mely az éttermektől, a sétahajózáson át a kézműves termékek vásárlásig ad exta kedvezményeket!

Célközönségünk: családok, párok, barátok. (Megj: semmilyen bulizás céljából nem tudunk vendégeket fogadni)

Gyerekkedvezmény: Apartmanonként egy fő 0-3 éves kisgyermekre -aki a szülőkkel együtt, vagy hozott kiságyban alszik- 100%-os kedvezményt adunk.

Széchényi Pihenőkártyát (bármelyiket) is elfogadunk, sőt a szállásfoglalót is a SZÉP kártyával otthonról rendezheti.

 


 

Az apartmanjaink: 4db, mely 7+1 szobából áll. 

Egyik egységünknél 6+5 fő a másiknál 5+4fő a maximum  elhelyezhető létszám. Együtt érkezőket csak egyik, vagy a másik cimen helyezünk el (két különböző helyen nem).

Fogalalási lehetéségek időszakonként:

- nyári időszakban (minden év 06.14-08.31):  min.: 5 éj foglalható ,

- egyéb ünnepek, hosszú hétvégék, további iskolai szünetek időszakában: min.: 3 éj foglalható ,

- nem kiemelt időszakokban a hétvégéken (péntek, szombat): min.: 2 éj foglalható

MINDEN IDŐSZAKBAN FOGLALHATÓ:

- 1-es (privilege) family : önálló vendégház /2 szobás/ 4 fős+ 1fő pótággyal -> családoknak, baráti pároknak ajánljuk 4-5 fő részére

- 2-es (studió) family : önálló házrész /2 szobás/ 4 fős + 1 fő pótággyal  -> családoknak, baráti pároknak ajánljuk 4-5 fő részére

- 3-as (superior) standard/family: önálló házrész /2 szobás, de a nappali és a háló egy boltívvel egybenyitva! / 2 fős + 2 fő pótágyon (3-es apartman) -> pároknak, barátoknak és családoknak is, akik gyerekkel/gyerekekkel két egybenyitott (de függönnyel elhatárolható) szobában is jól elvannak 2-4 fő részére

- 4-es (classic) family : önálló házrész /2 szobás/ 6 fős (4-es apartman) -> családoknak, baráti pároknak ajánljuk 4-6 fő

NEM KIEMELT IDŐSZAKOKBAN (hétvégén=Péntek és Szombat esetén min. 2éj foglalható) többféle 2-5 fős elhelyezést is kínálunk kedvező áron.

Segítség a nem kiemelt időszakokban elérhető 3fő és 5fő részére foglaláshoz: 3 főhöz válasszon 2 fős apartmant, 5 főhöz 4 fős apartmant !!!pótágyazási lehetőséggel!!!

EZEK:

- Studió economy : önálló házrész 1 kisebb szoba 2 fős -> kifejezetten pároknak, barátoknak ajánljuk 2 fő részére

- Classic economy : önálló házrész 1 kisebb szoba 2 fős -> kifejezetten pároknak, barátoknak ajánljuk 2 fő részére

- Privilege romantik: önálló vendégház 1 nagyobb szoba 2 fős -> -> pároknak ( babaágy elfér) , barátoknak ajánljuk 2 fő részére

- Studió standard : önálló házrész 1 nagyszoba 2 fős -> pótágy, vagy babaágy elhelyezhető -> pároknak, barátoknak, 1 gyerekes családoknak ajánljuk 2-3 fő részére

 


 

Minden (kivéve economy) besorálású apartmanban külön-külön, LCD monitoros számítógép található , melyhez vezetékes állandó hozzáférésű gyors internet kapcsolat tartozik. Saját laptoppal érkezők részére védett WIFI kapcsolatot biztosítunk. (Az economy kategoriásakban ingyenes védett WIFI-t biztosítunk)

Az összes apartmanban, minden szobában külön-külön TV-található, kábeltévé programokkal.

Minden apartmanban külön étkező-konyha van. A konyhák teljes felszereltségek (gáztűzhely, hűtőszekrény, mikró-sütő, kávéfőző, vízforraló, mosogató, edények és evőeszközök).

Az udvarban a személygépkocsik részére beállót biztosítunk. A gépkocsi-beállók is megfigyelő kamerákkal biztosítottak.

A kertben való kikapcsolódáshoz közös használatra ping-pong asztal, gyerekhinta, hintaágy áll rendelkezésre. Nyáron, vízforgatós 2,6-3m-es „pancsolómedence” kerül felállításra a studió és classic apartmanokhoz külön-külön, a superior és privilege apartmanokhoz pedig közösen egy  3,0 m-es medence.

Az apartmanok önellátóak, de változatos étkezési lehetőségek vannak 400-500 méteren belül (éttermek, pizzéria, büfé, kávézó, stb.)

A  Visegrád Vendégház-Apartman  Visegrád központjától pár száz méterre található, jól megközelíthető helyen.

 Azonos időszakra, a szabadnak jelzett apartmanok közül egy tipusból (privilege, studio, superior,classic) csak egy választható!!! 

 


 

 

Adatvédelmi irányelvek / Adatvédelmi Tájékoztató

Adatkezelés (GDPR)

 

Kedves Vendégeink!
A visegrad-vendeghaz-apartman.hu oldalon, a visegradvendeghazapartman.hu oldalon illetve további másodlagos oldalain -melyek a B. pontbeli adatkezelőkhöz, vagy valamelyikükhöz tartozik- amelyeken ajánlatkérési, foglalási lehetőségeket felkináló modulok is elérhetőek - melynek használatával a Visegrád Vendéghaz-Apartmannal illetve résszállásaival, mint szálláshellyel- online kapcsolatfelvételt kezdeményezhetnek.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az online kapcsolatfelvétel során, a kezdeményezés érdemlegességéhez a lentebb részletezett személyes adataiknak a megadása szükséges, ha ezzel nem ért egyet akkor válassza a az adott oldalon megadott telefonos elérhetőséget és keresse meg a szálláshelyet azon.
Az adatok kezelésével összefüggésben mint adatkezelő(k) ezúton tájékoztatja(k) Önt/Önöket a weblapon B. pontban megadott adatkezelő(k) által kezelt az Ön/Önök személyes adatairól, a személyes adatok kezelése körében követett elvekről és gyakorlatról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedésekről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.
Tájékoztatjuk Önt/Önöket, hogy a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeljük.
A honlapon keresztül történő online kapcsolat kezdeményezéssel, mint felhasználó elfogadja jelen adatvédelmi tájékoztató (a továbbiakban: Adatvédelmi Tájékoztató) rendelkezéseit.
A. Jogszabály
AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet)
Egyéb: További szövegekben a "Vendég" az, akit az adatkezelésünk érinthet.
B. Az adatkezelő megnevezése, elérhetőségei
Adatkezelő megnevezése: Greguss Zoltán/né egyéb szállásadók
Adatkezelő elérhetősége:
Cím: 2025. Visegrád Fő utca 100.
Telefonszám: +36-26-397118
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
C. Adatkezelés célja
Adatkezelő a Vendégek személyes adatait a következő célokból kezeli:
Elsődlegesen a szálláshellyel történő ajánlatkérés-foglalás céljából szükséges bizonyos, a későbbiekben részletezett személyes adatait megadni.
Szükségünk van továbbá személyes adataira a szállásról történő díjbekérő, rész-számla és végszámla kiállításához.
A foglalással kapcsolatos kommunikáció szempontjából is fontos személyes adatainak megadása, annak érdekében, hogy ha bármilyen olyan lényeges körülmény bekövetkezik, amiről szükséges tudnia, arról tájékoztatni tudjuk.
D. Az adatkezelés jogalapja
Adatkezelő a vendégek személyes adatait az alábbi jogalapból kezeli:
- olyan szerződés teljesítése, amelyben a Vendég, mint érintett az egyik fél,
- az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettségek teljesítése, azaz az adatkezelőre háruló bizonylat, számla, vendégnyilvántartás, stb. készítési kötelezettség, továbbá
- a szerződéses jogviszonyból eredő lényeges körülmények való megfelelő Vendég tájékoztatás biztosítása.
A fentieken felüli egyéb célból -kivéve hatóság által előzőleg megtiltott-, illetve egyéb jogalapon történő adatkezelés szükségességének felmerülése esetén adatkezelő egyedileg, az adatkezelés megkezdését megelőzően tájékoztatni köteles az érintettet a végezni kívánt adatkezeléssel kapcsolatos minden fontos információról és az azzal kapcsolatos jogaikról.
E. A kezelt adatok köre
Adatkezelő honlapjain működő ajánlatkérési és foglalási modulok igénybevétele külön regisztrációhoz nem kötött, azonban az ajánlatkérés érdemi ajánlattal történő megválaszolásához és a foglalás rögzítéséhez az alábbi személyes adatok megadása szükséges:
Név (családi és utónév),
Telefonszám,
E-mail cím,
Lakcím/Számlázási cím a számlázás és az azt megelőző illetve szükség esetén azt követő müveletekhez.
F. Az adatkezelés időtartama
Az adatok kezelése a Vendég telefonszáma és e-mail címe vonatkozásában a foglalás időpontjának megadásától kezdődik és a Vendégnek a Vendégházból történő távozását követően vendégértékelési lehetőség megküldéséhez kerül felhasználásra utána inaktív státuszba kerül.
A Vendég nevének és számlázási címének vonatkozásában a számviteli törvényben foglalt ideig, 8 (nyolc) évig történik az adatok kezelése, ezt követően adatkezelő megsemmisíti azokat.
G. Adatbiztonság
Adatkezelő minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a Vendégek által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati rendszer, mind az adatok tárolása, őrzése során.
Az adatkezelő honlapján keresztül működő ajánlatkérési, foglalási kérvény rendszer részben a GDPR hatálya alá eső harmadik fél rendszerében , részben a szintén GDPR tárhely szolgálatató renszerében, továbbá az adatkezelő számítógépéről elérhető egyedi bejelentkezést igénylő, szintén a GDPR hatákya alá tartozó felhő alapú email, számlázási rendszerekbe kerül. Adatkezelő munkafolyamatait vírusirtóval védett számítógépen végzi.
H. A Vendég jogai és jogérvényesítési lehetőségei
A Vendég jogosult arra, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra nézve, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha folyamatban van, akkor tájékoztatást kapjon a kezelt adatairól, és az adatkezelést érintő minden releváns információról.
A Vendég kérheti, hogy adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját kérheti személyes adatainak kiegészítését.
Ön kérheti személyes adatainak törlését, kivéve, ha az adatkezelés szükséges az adatkezelő jogi kötelezettségeinek teljesítéséhez vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez. Adatkezelő a személyes adatot indokolatlan késedelem nélkül törli, ha az adat kezelése jogellenes, az hiányos, vagy téves, az adatkezelés célja megszűnt, vagy a tárolás határideje lejárt, illetve azt bíróság vagy hatóság elrendelte, illetve törlése az adatkezelőre vonatkozó, jogszabályban foglalt kötelezettség teljesítéséhez szükséges.
Ha az adatkezelő személyes adatot az érintett hozzájárulása folytán kezel, az érintett ezen hozzájárulását visszavonhatja. Amennyiben az adatkezelésnek nincs más jogalapja, az adatkezelő a visszavont hozzájárulással érintett személyes adatot törli.
A Vendég jogosult arra, hogy kérésére adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha
a Vendég vitatja a személyes adatok pontosságát – a pontosság ellenőrzéséhez szükséges ideig;
az adatkezelés jogellenes, de a Vendég ellenzi az adatok törlését és a felhasználás korlátozását kéri;
adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igényének előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy
az érintett tiltakozik adatainak közérdekből vagy az adatkezelő, illetve harmadik személy jogos érdekén alapuló kezelése ellen.
A korlátozás ideje alatt az adatkezelő a személyes adatokat a tároláson kívül más célra nem használhatják.
A Vendég jogainak gyakorlása esetén adatkezelő megvizsgálja az érintett kérelmét, és a szükséges intézkedéseket megteszi, és ezekről, illetve ezek elmaradásának indokairól a kérelem kézhezvételét követő egy hónapon belül tájékoztatja a Vendéget.
I. Jogérvényesítés:
A Vendég az adatkezeléssel kapcsolatos kérelmét az B. pontban foglalt adatkezelő részére, az ugyanitt rögzített címre, vagy e-mail címre küldheti meg. A Vendég köteles meggyözödni arról, hogy az adatkezelő a kérelmét megkapta-e és mikor, bármely formában is nyújtotta be.
Ha a Vendég nem rendelkezik az adatkezelőtől a kérelmének bizonyítható átvételével, vagy visszaigazolásával, akkor azt adatkezelő Vendég kérelmének előterjesztését illetően részére beadatlannak tekinti.
A vendég, adatkezelési jogainak bizonyítható megsértése esetén az érintett az adatkezelő címe szerint illetékes törvényszékhez, vagy – választása szerint – a lakóhelye, ennek hiányában pedig tartózkodási helye szerint illetékes törvényszékhez fordulhat és keresetet nyújthat be.
A Vendég továbbá panasszal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz és vizsgálatot kezdeményezhet arra hivatkozással, hogy személyes adatai kezelésével kapcsolatosan jogsérelem következett be vagy annak közvetlen veszélye áll fenn.